Del siden

Hvad er Zoneterapi

Zoneterapi er velegnet til både mænd, kvinder, børn og gravide. Jeg har en bred uddannelse og efteruddanner mig løbende. Jeg har speciale i sportsskade zoneterapi, muskulær zoneterapi og i behandling af spædbørn, børn og gravide. 

Hvad er zoneterapi:

Behandlingen foregår på reflekszonerne på fødderne. Hver en del af kroppen har en zone på foden, som fortæller om kroppens organ, kirtler og led. Ved muskulær zoneterapi arbejdes der på musklerne, men stadig på fødderne. 

Hvad kan zoneterapi lindre:

- fordøjelsesubalancer

- kolik,

- grædende babyer eller babyer der har svært ved at sove

- mellemørebetændelse

- gener ved kræft eller efter kemo

- smerter i led og muskler

- gener i forbindelse med overgangsalder

- KOL og følge sygdommene 

- bedring ved hjerte og kredsløbsforstyrrelse

- stress, uro, søvnløshed

- gener efter hjernerystelse, piskesmæld

- barnløshed

- astma, allergi og eksem

- belastet krop efter hård sportsaktivitet

Zoneterapi får dig ofte til at føle, at du får fodfæste og giver dig en veltilpas følelse i kroppen. Zoneterapi går ind og genskaber kroppens balance og de fleste mærker det allerede efter 1. behandling. Det anbefales, at du får 3-5 behandlinger og at du følger de råd du får af behandleren. Mange får zoneterapi hver 3-6 uge, fordi det er bedre, at forebygge end, at reparerer. Men selvfølgelig også fordi det er rart og vigtigt, at holde deres krop i balance. 

Jeg afsluttede en RAB godkendt uddannelse som zoneterapeut i juni 2017, men har arbejdet som zoneterapeut på fuld tid siden juni 2016. I 2023 afsluttede jeg uddannelsen, som muskulær zoneterapeut. Mit hjertebarn er zoneterapi og 80-90% af alle mine behandlinger er zoneterapi.