Lidt om mig og PerleZone

Kan du leve af din drøm? Jeg tog springet og sagde mit gode job op i sommeren 2016 og har siden arbejdet fuld tid i klinikken. Jeg elsker det.

Jeg hedder Karin Jensen og det er mig der ejer klinik PerleZone. Klinikken flyttede fra Ølstykke til Jyllinge Nordmark den 1. maj 2018 pga. pladsmangel. Knap 4 år efter flyttede jeg privat tilbage til Ølstykke, men fortsatte klinikken i Jyllingecentret. I slutningen af 2022 rykkede jeg klinikken tilbage til Ølstykke, hvor vi er flere behandlere samlet. 

Hos PerleZone får du behandling i rolige og trygge omgivelser. Jeg sætter en stor ære i, at give en god og effektiv behandling hver gang. Behandlingen er tilpasset lige netop dine behov, så du får det optimale ud af behandlingen. Den alternative verden, kost og motion har intereseret mig siden jeg var ganske ung. Jeg brænder for det jeg laver og jeg er taknemlig for hver eneste arbejdsdag jeg har i klinikken.

Jeg tilbyder forskellige behandlinger: Japansk Lifting, zoneterapi på fødderne (RAB), forskellig massage, øreakupunktur og infrarød lysterapi i tæppe. 

Behandlingerne er velegnet til både mænd, kvinder, børn og gravide. Størstedelen af mine behandlinger er zoneterapi, men jeg giver selvfølgelig en blanding af alle behandlingerne. Jeg har speciale i behandling af spædbørn, børn, gravide og i sportsskade zoneterapi samt muskulær zoneterapi. Din sundhedsforsikring dækker udgiften til zoneterapi og “danmark” giver tilskud. Der kræves ikke henvisning fra lægen.

PerleZone kan også blive dit fristed. 

Del siden